Sport.cw

Sponsored by

Jong Holland blijft winnen

Jong Holland verstevigde gisteren, zondag 23 juli 2017, de koppositie in de Liga MCB, ofwel de hoofdklasse van de Federashon Futbòl di Kòrsou (FFK). De ploeg won bij de voortzetting van de voetbalcompetitie met 2-0 van Centro Social Deportivo Barber.

De Curaçaose voetbalcompetitie werd in het weekeinde voortgezet met vier wedstrijden. Deze duels vonden plaats in het Stadion Dr Antoin Maduro te Kintjan.

De ploegen Sport Unie Brion Trappers (SUBT) en Inter Willemstad speelden zaterdag 2-2 gelijk. SUBT kwam op voorsprong na een doelpunt in de 29e minuut van Christopher Martha. Frenly Servania maakte in de 7e minuut van de tweede helft 2-0 van voor SUBT.

Inter Willemstad kwam terug in de wedstrijd dankzij een treffer in de 55e minuut van de wedstrijd: 1-2. In de 68e minuut maakte Gedeon Poppen de gelijkmaker.

Vriendschap Eendracht Sterken Tegen Alles (VESTA) en Union Deportivo Bándabou (UNDEBA) speelden ook gelijk op zaterdag: 1-1. VESTA kwam via Mirco Colina Jr. in de 2e minuut al op voorsprong. Ruensly Leuteria maakte in de 57e minuut van de wedstrijd de gelijkmaker voor UNDEBA.

Jong Holland versterkte de koppositie in Liga MCB door gisteren, zondag 23 juli, met 2-0 te winnen van Centro Barber. De wedstrijd leek in eerste instantie in een 0-0-gelijkspel te gaan eindigen, maar de koplopers maakten in de slotminuten twee doelpunten.

Jeandrick Hugo schoot in de 84e minuut raak via strafschop, terwijl Naigel Valorian in blessuretijd de overwinning zegelde met een tweede treffer voor Jong Holland. Jong Holland voert de ranglijst nu aan met 38 punten uit 17 wedstrijden.

In de andere wedstrijd op zondag zegevierde Scherpenheuvel met 2-1 over Victory Boys. De doelpunten van Scherpenheuvel werden gescoord door Dervon Willis. Hij was trefzeker in de 36e en 43e minuut. Gedion Schmidt scoorde in de 16e minuut voor Victory Boys.