Sport.cw

Sponsored by

Centro Barber ligt eruit

Centro Social Deportivo Barber is uitgeschakeld voor de finale in de hoofdklasse van de Federashon Futbòl di Kòrsou (FFK). Het leed vanavond, dinsdag 5 september 2017, zijn tweede nederlaag in de playoffs. RKSV Scherpenheuvel was met 2-0 te sterk.

Van de ploegen die deelnemen aan de FFK-playoffs, ookwel ‘Kaya 4’ genoemd, is Centro Dominguito tot nu toe het enige team zeker van deelname aan de finale. Scherpenheuvel heeft zich inmiddels aangediend als tweede serieuze gegadigde voor deze eindstrijd.

Het was Benjamin Gil Guedez die Scherpenheuvel in de 13e minuut op voorsprong zette: 1-0. Na de rust en met nog 10 minuten te spelen stelde Juliviene Sprockel de zege veilig: 2-0.

Door de zege kwam Scherpenheuvel op 4 punten te staan uit 2 duels. Het speelde eerder op 31 augustus 1-1 gelijk met Jong Holland en moet nog uitkomen tegen Centro Dominguito. Het is een serieuze kandidaat voor de finale.

Centro Barber anderzijds is uitgeschakeld voor de eindstrijd. Het team verloor zijn tweede wedstrijd in de playoffs, nadat het het openingsduel ook al werd verslagen door Centro Dominguito: 1-3. De ploeg uit Barber moet nog spelen tegen Jong Holland, dat 1 punt heeft uit 2 wedstrijden. Dit elftal verloor gister nog van Centro Dominguito: 2-3.