Eerste verlies FC Securitas

FC Bandolino bracht verandering in de ongeslagen status van FC Securitas Antias: 2-1. Door deze zege klom het team van de vijfde naar de derde plaats op de ranglijst in de B-divisie van de Curaçao Futsal Federation. Ondanks het verlies blijft FC Securitas Antias koploper.

De Curaçaose futsalcompetitie werd voorgezet met wedstrijden zowel in de A-divisie als in de B-klasse. Deze voorrondes worden gespeeld in sportzaal Niels Liberia van het Odulio Willems Stadion te Suffisant.

In de A-divisie kwam FC FCF van achteren om van Ocean View FC te winnen: 5-4 Bij rust stond het winnende team met 1-3 achter doch scoorde vier keer in de tweede helft om de tegenstander voorbij te streven.

Roderick Jobs was 4 keer trefzeker, terwijl Wensley Albertina ook succesvol was voor FC FCF. Voor Ocean View FC was Stallone Isenia goed op dreef met 3 doelpunten. Jamian De Kaster schoot ook raak.

Met zijn 2 treffers tegen FC FCF liep Isenia verder uit op de rest van de scorers in de A-divisie. Zijn teller staat nu op 16 doelpunten. De teller van de naaste concurrenten Everon Espacia (FC San Lucas), Dannick Koeiman (FFCE United FC) en Djurson Pieters (FC-IGA) staat op 10 goals.

Door de overwinning nam FC FCF wat afstand van Pantera Negras en hekkesluiter FC RO Family. Het bezet nu de zevende positie met 10 punten uit 12 wedstrijden. Ocean View FC blijft tweede met 15 punten uit 13 duels.

In de B-divisie riep FC Bandolino een halt toe aan koploper FC Securitas Antias: 2-1. Bij rust was de score 1-1.

Een saillant gegeven is dat Michel James in eigen doel schoot en dus mede debet is aan de eerste nederlaag van het seizoen van FC Securitas Antias. Het andere doelpunt van FC Bandolino werd gemaakt door Duminda Menting. Voor de verliezende ploeg scoorde Quincy Wilson.

De andere uitslagen die in de A-divisie werden geregistreerd, zijn als volgt: FC Babranis 01 vs FC Don Bosco 1-6 en FFCE United FC vs Pantera Negras 3-3. In de B-divisie: FC Celestial Boys vs FC Sta Helena 3-4 en Sta Rosa Stars vs FC Babranis 2 6-2.