FC IGA klimt naar 2e plaats

Na gisteren -donderdag 16 augustus 2018- met 3-2 van nieuwkomer Pantera Negras te hebben gewonnen, klom FC IGA naar de tweede plaats op de ranglijst in de A-divisie van Curaçao Futsal Federation. De ploeg deelt met 13 punten deze positie nu met Ocean View FC.

De CurFutsal-competitie werd voortgezet met wedstrijden in de A- en B-divisie. Het kampioenschap wordt gespeeld in sportzaal Niels Liberia van het Odulio Willems Stadion te Suffisant.

Bij rust stond FC IGA met 2-1 voor op Pantera Negras. In de tweede helft scoorden beide teams nog één doelpunt: 3-2.

Alexander Klooster, Elgery Renauld en Djurson Pieters waren trefzeker voor FC IGA. Voor de verliezende ploeg schoten Rignon Weyman en Naigel Valorian raak.

In de andere wedstrijd die gisteren werd gespeeld, zegevierde FFCE United FC met 5-2 over FC RO Family. Dannick Koeiman nam 3 doelpunten voor zijn rekening, terwijl de twee resterende treffers een verdienste waren van Harold Vargas. Voor FC RO Family scoorden Raylon Eugenio en Sidney Leonora.

De derde wedstrijd in de A-divisie tussen FC FCF en Fc Babranis 01 werd verdaagd.

De competitie in de A-competitie wordt vanavond voortgezet met de ontmoeting tussen koploper FC San Lucas en Ocean View FC, dat gedeeld tweede staat met 13 punten. Kampioen FC San Lucas heeft 14 punten.

In de B-divisie werden de volgende uitslagen geregistreerd: Domi vs FC Five Stars 1-3, FC Ocean View Elite vs Fabarma FC 2-5 en FC Bandolino vs FC Sta Helena 1-2.

De B-competitie wordt vanavond voortgezet met de wedstrijden FC Celestial Boys vs Sta Rosa Stars en Excellent vs FC Securitas Antias. De ranglijst in deze divisie wordt aangevoerd door FC Securitas Antias met liefst 20 punten, gevolgd op de tweede plaats door Sta Rosa Stars met 15 punten. Excellent bezet de derde positie met 14 punten, terwijl Fc Bandolina vierde staat met 13 punten.