Sport.cw

Sponsored by

Mexico te sterk voor Curaçao

Mexico bleek zaterdag een maatje te groot voor Curaçao in de openingswedstrijd van het Concacaf U17 voetbalkampioenschap. De Mexicaanse voetballers waren met liefst 9-0 te sterk voor de Curaçaose ploeg.

Het Concacaf U17 voetbalkampioenschap wordt in Guatemala gespeeld. Curaçao is ingedeeld in groep E.

In de openingswedstrijd werd Curaçao met gemak door Mexico opzij gezet. Acht verschillende Mexicanen vonden de achterkant van het net met Stephano Carrillo met twee doelpunten in de 23e en 45e minuut.

Gael Alvarez opende de score in de 2e minuut. Verder scoorden Isaac Martinez (14e minuut), Fidel Barajas (17e), Alex Valencia (72e), Joaquin Moxica (86e), Jose Urias (89e) en Jose Arroyo in blessuretijd (90+2).

De volgende tegenstander van Curaçao is Panama. Deze wedstrijd staat morgen (maandag) gepland.