Nipt gelijkspel Jong Holland

Het elftal van Jong Holland ontsnapte vanavond, donderdag 31 augustus 2017, op het nippertje aan een nederlaag. Het was Charles Martina die in blessuretijd de gelijkmaker scoorde tegen RKSV Scherpenheuvel: 1-1.

Bij de voortzetting van de playoffs -ookwel ‘Kaya 4’ genoemd- in het Dr Antoin Stadion te Kintjan, schotelden Scherpenheuvel en Jong Holland de fans een spannend duel voor.

Scherpenheuvel leek af te stevenen op de overwinning. Benjamin Gil Guedez zette in de 23e minuut de ploeg op voorsprong: 1-0.
Na de reguliere 90 minuten leidde Scherpenheuvel nog met 1-0 en begon het aftellen van de blessuretijd. In deze beslissende fase wist Martina de eer te redden voor Jong Holland, nadat het 67+ minuten achter stond.

Na twee duels in de voetbalserie tussen vier teams van de Federashon Futbòl di Kòrsou (FFK), voert Centro Dominguito de ranglijst aan met 3 punten na gisteren met 3-1 gewonnen te hebben van Centro Barber. Scherpenheuvel en Jong Holland delen de tweede positie met 1 punt.

De playoffs worden maandag 4 september voortgezet met de ontmoeting tussen Jong Holland en Centro Dominguito. Op woensdag 6 september ontmoeten elkaar Scherpenheuvel en Centro Barber.