Randall Winklaar trefzeker

Randall Winklaar leidde Centro Dominguito vanavond, 30 augustus 2017, naar de eerste overwinning in de tweede playoffs van de Federashon Futbòl di Kòrsou (FFK). Centro Barber werd met 3-1 verslagen bij de start van deze voetbalronde.

In de eerste playoffs tussen 6 teams, eindigde Centro Dominguito op de eerste plaats met 10 punten. Ook RKSV Scherpenheuvel sloot deze serie af met 10 punten, maar Centro Dominguito had een beter doelsaldo.

In de tweede voetbalserie, ookwel ‘Kaya 4’ genoemd, opende Winklaar de score voor Centro Dominguito. Dit was in de 15e minuut. Twaalf minuut later was hij weer trefzeker: 2-0.

In de 31e minuut scoorde Jimbertson Vapor voor Centro Barber: 1-2. Dit was middels een strafschop. Drie minuten voordat de arbiter floot voor rust, schoot Ashar Bernardus raak voor Centro Dominguito: 3-0.

In de tweede helft scoorden de ploegen niet en behaalde Centro Dominguito de eerste overwinning in de playoffs.

In de tweede wedstrijd die morgenavond (donderdag 31 augustus) gepland staat, ontmoeten elkaar Scherpenheuvel en Jong Holland. Ook dit duel wordt gespeeld in het Antoin Maduro Stadion te Kintjan.