SUBT verrast Barber

Het elftal van Sport Unie Brion Trappers (SUBT),  zorgde zaterdag 1 juli 2017, voor een verrassing in de hoofdklasse van de Federashon di Futbòl di Kòrsou (FFK). De ‘Geelbuikjes’ versloegen Centro Sosial Deportivo Barber met 1-0.

SUBT maakt een slecht jaar door in de eerste divisie van de FFK, ookwel Liga MCB genoemd. Het staat voorlaatste op de standenlijst. Hekkensluiter is Hubentut Fortuna.

Een merkwaardig punt is dat behalve SUBT, ook Hubentut Fortuna en Union Deportivo Bandabou (UNDEBA) die lage posities innemen op de standenlijst, de laatste wedstrijden goed hebben gepresteerd. Behalve SUBT dat topper Barber verraste, wisten Hubentut Fortuna en UNDEBA gelijkspelen weg te snoepen bij de betere teams.

Hubentut Fortuna speelde op 18 juni zelfs 2-2 gelijk met Centro Barber, terwijl de ploeg uit Seru Fortuna zaterdag ook remiseerde tegen SV Scherpenheuvel.

UNDEBA op zijn beurt speelde vrijdag 2-2 gelijk met Centro Dominguito. In deze ontmoeting maakte het talent Ruensley Leuteria beide doelpunten voor UNDEBA. Dit was in de eerste helft. Hij was trefzeker in de 15e en 25e minuut. Bij Centro Dominguito nam Ashar Bernardus ook beide treffers voor zijn rekening. Hij scoorde in de 29e en 70e minuut van de wedstrijd.

Foto-onderschrift:

Ruensley Leuteria (lang haar) maakte beide doelpunten voor UNDEBA, terwijl Ashar Bernardus ook twee keer trefzeker was voor Centro Dominguito.