Succesvol Pro Kids Tennis

De 17e editie van het Pro Kids Tennis Tournament, gesponsord door Changes Pro Sport, werd een daverend succes. Liefst 61 kinderen namen deel aan het toernooi voor tennissers tot en met 12 jaar, dat in het weekeinde op de tennisbanen van Curaçao Sport Club (CSC) werd gespeeld.

Er werden vrijdag 26 wedstrijden gespeeld. Op de tweede speeldag, zaterdag, werden er 41 duels afgewerkt en op de slotdag zondag vonden de finaleseries plaats: 18 wedstrijden.

De volgende uitslagen werden in de finale bij de jongens 12 jaar en jonger (U12) geregistreerd: Gionanni Jansen vs Brandon Bridgewater, kampioen  Gionanni Jansen 4-0 en 4-0. Bij de meisjes U12 werd Candice Curie kampioen. Ze versloeg in de finale Mali Baroud uit Aruba met 4-0 en 4-1.

Leonardo Winkel zegevierde bij de jongens U10. Hij wees in de finale Zaiv de Wind met 4-1 en 4-0 terug. Keziah Fluonia Ayubi  was de beste bij de meisjes U10. Ze versloeg Amara Zimmerman met 4-2 en 4-0.

In de categorie stage 2 orange balls jongens claimde Edymar Zimmerman de hoofdprijs. Hij was met 4-3 (tiebreak 7-4) en 4-2 te sterk voor David Bloemendaal. In de groep stage 2 orange balls meisjes eindigde Stephany Offerman als kampioen. Ze won met 4-3 (tiebreak 7-4) en 4-2 van Daniela di Vanna.

In de categorie gemengd meisjes/jongens werd Samjag Wagner kampioen door van Gerald Maduro te winnen. De setstanden waren 7-3 en 7-5.