Teams spelen 1-1 gelijk

De twee wedstrijden die vandaag, zondag 13 augustus 2017, gespeeld werden in de playoffs van de Federashon Futbòl di Kòrsou (FFK), eindigden in gelijkspel. RKSV Scherpenheuvel en Union Deportivo Bandabou (UNDEBA) kwamen niet verder dan 1-1, terwijl dezelfde score genoteerd werd bij Jong Holland en Centro Dominguito.

In de FFK-playoffs spelen behalve de vier genoemde teams, ook Centro Barber en Vriendschap Eendracht Sterken Tegen Alles (VESTA). Deze serie wordt ook gespeeld in het Dr Antoin Maduro Stadion te Kintjan.

In de eerste wedstrijd van de avond zette Ruensley Leuteria zijn team UNDEBA op voorsprong. Dit was in de 21e minuut. De ploeg uit Bandabou slaagde er niet in deze minimale voorsprong te beschermen. Met nog 10 minuten te gaan, wist Benjamin Gil Guedez de gelijkmaker te scoren voor Scherpenheuvel: 1-1.

Met die uitslag handhaafde Scherpenheuvel de koppositie in de playoffs. Het team won tweemaal en speelde nu gelijk, goed voor 7 punten. Met het gelijkspel haalde UNDEBA het eerste punt binnen in drie duels.

In de tweede ontmoeting van de avond bleven Jong Holland en Centro Dominguito ook op 1-1 steken. Het eerste doelpunt werd in blessuretijd van de eerste helft gemaakt. Het was Charles Martina die Jong Holland op 1-0 zette. Met nog drie minuten te spelen, slaagde Centro Dominguito de score gelijk te trekken. Randall Winklaar was hiervoor verantwoordelijk. Nu hebben beide ploegen 4 punten in de playoffs.

De serie tussen de zes teams, ook ‘Kaya 6’ genoemd, wordt morgen -maandag 14 augustus, voortgezet met de ontmoeting tussen VESTA en Centro Barber.