VESTA goed op dreef

De ploeg Vriendschap Eendracht Sterken Tegen Alles (VESTA) won gisteren, donderdag 21 juni 2018, met 2-1 van Union Deportivo Bándabou (Undeba). Hiermee is de ploeg nagenoeg zeker van zijn deelname in de finale van Liga MCB.

De kwartfinales in de hoofdklasse van de Federashon Futbòl di Kòrsou (FFK) werd gisteren voortgezet in het Ergilio Hato Stadion van het Sentro Deportivo Kòrsou (SDK) te Brievengat.

Ethelbert Daal zette VESTA in de 52e minuut op voorsprong: 1-0. Het tweede doelpunt werd een aangelegenheid van Shurwendel Roosje die in de 71e minuut raak schoot. Luchently Vrutaal verzilverde in de 88e minuut een strafschop voor Undeba.

De pre-finale, ook wel ‘Kaya 6’ genoemd, wordt vanavond voortgezet in het Ergilio Hato Stadion. Jong Holland komt dan uit tegen Scherpenheuvel. Deze wedstrijd stond gepland op 20 juni maar werd verdaagd, omdat de stroom die avond uitviel.

In het geval Jong Holland wint, plaatst deze ploeg zich voor de finale tegen VESTA.