1e Verlies Scherpenheuvel

RKSV Scherpenheuvel leed vanavond, vrijdag 18 augustus 2017, het eerste verlies in de playoffs van de Federashon Futbòl di Kòrsou (FFK). De ploeg van Centro Dominguito was met 2-0 te sterk.

Na twee overwinningen en een gelijkspel ging Scherpenheuvel aan kop in de voetbalserie tussen 6 teams. Centro Dominguito bracht echter verandering in de ongeslagen status van de koplopers.

Het was Ashar Bernardus die Centro Dominguito op voorsprong zette. Hij benutte in de 44e minuut een strafschop. Dhenico Pauletta breidde in de 51e minuut de voorsprong uit naar 2-0.

Door deze uitslag schaarde Centro Dominguito zich naast Scherpenheuvel aan kop met twee zeges, een gelijkspel en een nederlaag. Dit is goed voor 7 punten uit 4 wedstrijden.

De playoffs worden morgen, zaterdagavond, voortgezet met twee duels in het Dr Antoin Maduro Stadion. Om 7 uur ontmoeten elkaar Centro Social Deportivo Barber en Jong Holland, terwijl Vriendschap Eendracht Sterken Tegen Alles (VESTA) en Union Deportivo Bandabou (UNDEBA) om 9 uur tegen elkaar spelen.