Doelpuntenfeest bij futsal

Er werd bij de voortzetting van de Curaçaose futsalcompetitie liefst 18 doelpunten gemaakt in de drie laatst gespeelde wedstrijden. Van dit aantal werden er 16 treffers in de B-divisie geregistreerd.

De competitie werd voortgezet in sportzaal Niels Liberia van het Odulio Willems Stadion in Suffisant. Er werd één ontmoeting in de A-divisie gespeeld en twee wedstrijden in de B-divisie.

FC Celestial Boys zegevierde met liefst 7-2 over Dòmi in de B-klasse. Bij rust was de score al 5-1. Germain Samudo, Norian Angela en Hensley Bergonje scoorden elk twee keer, terwijl Luigi Gumbs ook raak schoot. Voor Dòmi waren Rubiensly Henriquez en Sjaldir Adriana succesvol.

De tweede ontmoeting in de B-divisie eindigde in een 6-1-overwinning voor FC Sta Helena op FC Five Stars. Rudson Isenia, Gunnarson Schoop en Rayshanir Franca schoten elk tweemaal raak, terwijl lionard Wawoe de eer redde voor de verliezende ploeg.

Door die uitslagen in de B-divisie klom FC Sta Helena met 13 punten uit 13 wedstrijden naar de zesde positie op de ranglijst: 6 overwinningen, 1 gelijkspel en 6 nederlagen. Dòmi zakt naar de zevende plaats en blijft met 12 punten: 5 zeges, 2 remises en 6 verloren wedstrijden. FC Celestial Boys klom naar een gedeelde achtste positie samen met FC Five Stars, elk met 11 punten.

In de A-divisie won FC Don Bosco met 2-0 van FFCE United FC. Bij rust was de score nog 0-0. Geermain Geerman scoorde beide doelpunten.

Door die overwinning klom FC Don Bosco naar de vijfde positie op de ranglijst met 11 punten. Het team deelt deze plaats met juist FFCE United FC. Beide ploegen hebben 5 overwinningen, 1 gelijkspel en 5 nederlagen.