FC RO Family blijft boven

FC RO Family speelt ook volgend seizoen in de A-divisie van Curaçao Futsal Federation (CurFutsal). Het won gisteren, vrijdag 9 november, ook de tweede ontmoeting in de serie van promotie- en degradatiewedstrijden. Excellent werd dit keer met 3-0 verslagen.

Het succesvolle CurFutsal-seizoen 2018 werd met de serie van promotie- en degradatiewedstrijden afgesloten. Deze ging tussen de ploeg FC RO Familie die laatste was geëindigd in de A-divisie en Excellent dat vice-kampioen werd in de B-divisie.

Er werd twee wedstrijden gespeeld in sportzaal Niels Liberia van het Odulio Willems Stadion te Suffisant. De eerste ontmoeting werd ook al door FC RO Family gewonnen: 3-1.

In het tweede duel zette Raylon Eugenio in de 9e minuut zijn ploeg op voorsprong. Vijf minuten later zorgde Romerson Winklaar voor de 2-0. In de 24e minuut bepaalde dezezelfde speler de stand op 3-0 en eindigde hiermee de serie met 3 doelpunten. Zijn teamgenoot Eugenio sloot de korte serie af met 2 treffers.

Door de twee overwinningen blijft FC RO Family nog een seizoen in de A-divisie. In deze klasse werd FC San Lucas kampioen, terwijl in de B-divisie Sta Rosa Stars de kampioenstitel veroverde.