Gelijkspel in Kintjan

De ploegen van Vriendschap Eendracht Sterken Tegen Alles (VESTA) en Sport Unie Brion Trappers (SUBT) deelden gisteren de punten bij de voortzetting van de Curaçaose voetbalcompetitie. De wedstrijd in de hoofdklasse van de Federashon Futbòl Kòrsou, ookwel genaamd Liga MCB, eindigde 1-1.

Met een overwinning zou VESTA op zijn geklommen naar de eerste plaats naast Centro Sosial Deporitvo Barber, elk met 31 punten.

SUBT kwam via Edgard Cassiani op voorsprong: 1-0. Hij scoorde in de slotminuten van de eerste helft. Een kwartier in de tweede helft trok Reylison Otto de score 1-1 gelijk voor VESTA.

Na de remise in Kintjan, deelt de ploeg uit Buena Vista nu de tweede plaats met Jong Holland (1 duel minder gespeeld). Elk team heeft 29 punten. SUBT blijft voorlaatste met 11 punten.

De competitie in Liga MCB wordt vanavond in het Dr Antoin Maduro Stadion te Kintjan voortgezet met de ontmoeting tussen Centro Dominguito en Scherpenheuvel. Centro Dominguito won in de laatst gespeelde duel van SUBT met 2-0, terwijl Scherpenheuvel een verrassende 3-1-overwinning boekte op toen koploper Jong Holland.

Centro Dominguito bezet op het moment de vierde positie op de ranglijst met 26 punten, terwijl Scherpenheuvel gedeeld vijfde staat met 18 punten. Inter Willemstad heeft eveneens 18 punten en deze ploeg komt vrijdag uit tegen Jong Holland.

Foto-onderschrift:

Randal Winklaar die laatst beide doelpunten had gemaakt voor Centro Dominguito tegen SUBT.