Jong Holland weer op kop

Jong Holland voert weer de ranglijst aan in de hoofdklasse van de Curaçaose voetbalcompetitie, ofwel Liga MCB. De ploeg won gisteravond, vrijdag 16 juni 2017, met 3-1 van Inter Willemstad en heeft nu 32 punten uit 15 duels.

Eerder, vorige weekeinde, werd Jong Holland onaangenaam verrast door Scherpenheuvel: 3-1. Even liet Stallone Isenia gisteravond de fans van Jong Holland weer goed schrikken, toen hij Inter Willemstad vroeg op voorsprong zette. Hij scoorde in de 9e minuut van de wedstrijd.

Oliveira Ferreira bracht rust in de tribunes en bij Jong Holland toen hij in de 17e minuut voor de gelijkmaker tekende. Na de eerste helft slaagde dezelfde voetballer voor jubelstemming bij Jong Holland. Hij was trefzeker in de 51e minnut van het duel. Jeandrick Hugo stelde in de 66e minuut de wedstrijd veilig voor Jong Holland: 3-1.

Door de overwinning op Inter Willemstad wordt Jong Holland de nieuwe koploper. Het streefde voor nu Centro Sosial Deportivo Barber voorbij op de standenlijst. De ploeg uit Barber heeft 31 punten doch één wedstrijd minder gespeeld dan Jong Holland.

Een dag eerder, donderdag 15 juni 2017, speelden Centro Dominguito en Scherpenheuvel gelijk. Er werd gedurende de 90 minuten niet gescoord in deze ontmoeting.

De wedstrijden in Liga MCB die vanavond en zondag gepland stonden, zijn verdaagd. Dit in verband met de vriendschappelijke ontmoeting vanavond tussen de Curaçaose selectie en Nicaragua en vervolgens vanwege de viering van Vaderdag op zondag.

Foto-onderschrift:

Stallone Isenia van Inter Willemstad liet de fans van Jong Holland goed schrikken toen hij zijn ploeg op voorsprong zette.