Ruime zege Jong Holland

Jong Holland begon de Curaçaose voetbalcompetitie in de eerste divisie, ofwel Liga MCB, met een ruime overwinning. CVV Willemstad werd met 4-1 verslagen in het Dr Antoine Maduro Stadion te Kintjan. Ook Scherpenheuvel en Centro Social Deportivo Barber wisten hun wedstrijd te winnen.

Federashon Futbòl Kòrsou (FFK), nu voorgezeten door Shaheen Elhage, zette in het weekeinde het nieuwe lokale voetbalkampioenschap voort in Liga MCB.

Vice-kampioen Scherpenheuvel zegevierde met 2-0 over huidige kampioen FC VESTA. Het team van Centro Barber was met 2-1 te sterk voor Centro Dominguito.

Tot slot had Jong Holland geen kind aan CVV Willemstad: 4-1. Jursly Kroonstad zette de ‘Tricoloren’ al in de 4e minuut op voorsprong. Twee minuten later schoot Glen Gregoria in eigen doel, waardoor de ploeg uit Vredenberg op gelijke hoogte kwam: 1-1.

Gaspard Jean Baptiste zorgde in de 60e minuut voor de 2-1. In de 79e minuut trof ook Jonnathan Geertruida. Jurensley Martina bracht in blessuretijd de score op 4-1.