Ruime zege Sta Rosa Stars

Sta Rosa Stars boekte gisteren, woensdag 22 augustus 2018, een ruime overwinning op FC Ocean View Elite: 7-2. Het team verstevigde hiermee zijn tweede positie op de ranglijst in de B-divisie van Curaçao Futsal Federation.

De futsalcompetitie werd met drie wedstrijden voortgezet in sportzaal Niels Liberia van het Odulio Willems Stadion in Suffisant. Er werd in de A-divisie één duel gespeeld en twee ontmoetingen in de B-divisie.

Sta Rosa Stars behaalde de tweede ruime zege op rij. Na vorige week FC Celestial Boys met 8-2 te hebben verslagen, werd gisteren FC Ocean View Elite met 7-2 geklopt. Bij rust stonden de Sterren uit Sta Rosa met 2-1 voor.

Jurensley Martina nam 3 van de doelpunten van Sta Rosa voor zijn rekening, terwijl Norman Hoyer tweemaal scoorde. Quentley Sophia en Norvianel Naar waren ook trefzeker. Voor FC Ocean View Elite schoten Richinel Josepha en Richard Haswell raak.

Met zijn drie treffers gisteren is de teller van Martina nu op 20 doelpunten. De koploper is Jean-Louis Fortin van FC Securitas Antias: 22 goals.

Met 19 punten uit 14 wedstrijden bezet Sta Rosa Stars de tweede positie op de ranglijst. Koploper is FC Securitas Antias met 22 punten uit 13 duels.

In de tweede wedstrijd gisteren in de B-divisie, won FC Babranis 2 met 3-2 van Fabarma FC. Bij rust was de stand 1-1. Jonathan Zimmerman (2x) en Dichairo Perez waren de doelpuntenmakers. Voor Fabarma FC waren Roland Krips en Rugene Virginie trefzeker.

Door de overwinning klom Babranis 2 van een gedeeld zesde plaats naar de derde positie. Het deelt deze plaats echter met Excellent, beide ploegen met 14 punten doch heeft Excellent één wedstrijd meer gespeeld: 13.

In de hoofdklasse, ofwel de A-divisie, speelden FC Babranis en FC RO Family 2-2 gelijk. De vier doelpunten werden in de eerste helft gemaakt. Het was Maikel Pinedo die twee keer voor FC Babranis scoorde, terwijl Romerson Winklaar en Juwendrick Balochie succesvol waren voor FC RO Family.

De futsalcompetitie wordt vanavond voortgezet in sportzaal Niels Liberia van het Odulio Willems Stadion. In de A-divisie zijn twee wedstrijden gepland: FC San Lucas vs FC FCF en Ocean View FC vs FC IGA. In de B-disivie spelen Excellent en FC Bandolino tegen elkaar.