Succesvol 18e Pro Kids Tennis

Nadat het traditionele Pro Kids Tennis Tournament vorig jaar vanwege Covid-19 werd uitgesteld, vond in het weekeinde de achttiende editie van deze competitie plaats. Jeugdige tennissers uit Bonaire en Curaçao streden sportief tegen elkaar op de banen van Curaçao Sport Club CSC) te Damacor.

De toernooi-organisatie kreeg 66 inschrijvingen binnen, waaronder twee uit Bonaire. De jonge tennissers speelden in verschillende categoriën.

In de categorie combined B/G red balls stonden Katherina Brazil en Siem Rozenmeijer tegenover elkaar in de finale. Rozenmeijer won deze wedstrijd met 7-4, 6-7 en 7-4.

Bij de jongens van 10 jaar en jonger (U10) Orange balls plaatsten Gerald Maduro en Finn Houwers zich voor de eindstrijd. Kampioen werd Maduro die de beslissende wedstrijd won met 3-4, 4-2 en 10-8.

In de categorie jongens U10 Green balls betraden David Bloemendaal en Zeno Windster in de finale de tennisbaan tegen elkaar. De kampioenstitel werd door Bloemendaal gewonnen: 4-0 en 4-3.

Bij de jongens 12 jaar namen Brandon Bridgewater en Leonardo Winkel het op tegen elkaar in de finale. Deze wedstrijd en de kampioenstitel werden gewonnen door Bridgewater: 4-2 en 4-0.

In de categorie meisjes 10 jaar Orange balls plaatsten Sophia Dijk en Fay Huizing zich naar de finale. Kampioen werd Sophia Dijk.

Bij de meisjes 12 jaar speelden Candice Curie en Xaquenne Saragoza uit Bonaire de finale. Dit duel werd in twee sets door Curie gewonnen: 4-3 en 4-1